Terakhir Buat Moscow

Mood sedih. Ini adalah entri terakhir saya buat Moscow. Rasa macam nak menangis pun ada. Kalau bukan sebab Moscow, saya tidak akan berada di mana saya berada sekarang. Kota sejuk beku ni banyak mencorakkan kehidupan saya, mentaliti, peribadi, pengetahuan, pandangan dan ekonomi saya. We live in the present. Kena terima apa yang kehidupan telah berikan…

Hari Terakhir di Moscow Aviation Institute

Hari ni pergi ke universiti buat kali terakhir. Selepas segala urusan selesai, memang tak boleh masuk kawasan universiti dah lepas ni. Urusan hari ni adalah untuk mengambil tandatangan dan cop 10 tempat berasingan sekitar universiti. Terbalik pulak sebab biasanya kat Malaysia kerja ambil tandatangan ni dibuat masa orientasi. Tu dulu la.. tak tau sekarang ada…

Majlis Graduasi

Not much to tell really pasal majlis graduasi ni. Dibuat kecil-kecilan je untuk pelajar Malaysia, at least majority of those yang graduate batch ni. Ada yang dah buat majlis terlebih awal. Majlis rasmi yang sepatutnya berlangsung pada bulan Mac, memang tak dapatlah nak tunggu lama-lama. Pelajar Russia ada yang dah mula bekerja/internship sepanjang semester akhir,…

123