VW Tiguan 2017 First Look

Baru dapat kereta ni beberapa hari lepas menyebabkan saya sibuk semacam sampak tak sempat update blog (alasan!) First impressions masa baru dapat kunci haritu, Wow, besarnya kereta ni! Ruang dalam luas dan dari luar memang nampak gagah. Ruang dalaman VW Tiguan ni fully utilized. Banyak ruang untuk menyimpan dan meletak barang dalam kereta. Sebagai seorang…

Setahun Berbisnes

Sekadar pemerhatian saya setakat baru hampir setahun berbisnes secara full time. No Money No Talk Nak buka bisnes memang kena pakai duit. Tak banyak sikit mesti ada. Lagi banyak, lagi mudah urusannya. Cuma tak semestinya bisnes yang ditabur dengan duit banyak akan berjaya. Awal-awal mungkin nampak gah, tapi kalau pengurusan dan strateginya tak betul, takde…

Kitaran Sakit Demam Dalam Rumah

Sejak Naurah masuk sekolah ni, demam dan selsema tu dah jadi isu bulanan. Sebelum ni, mungkin dua atau tiga bulan sekali je. Memang pening kepala jugak nak handle expecially part nak bagi ubat. Susah.. Satu nikmat dunia kalau anak dua tahun ni senang makan ubat. Kitarannya bermula macam ni. Daripada sihat, biasanya akan selsema dulu….

123