Jam Tangan Pilihan

Aku tak pernah suka pakai jam tangan. Sebab utama adalah badan aku yang cepat berpeluh. Bila dah berpeluh dan melekit, pakai jam mahal macam mana pun mesti rasa tak best.

Orang Ada Duit Je Boleh Raya

Orang Melayu paling banyak habis duit time raya. Kena ingat, tak semestinya sebab sebulan dah tahan nafsu boleh go all out semata-mata nak menyambut ‘kejayaan’ tu. Dah macam lari daripada hikmah sebulan berpuasa.