Selamat Hari Raya Aidilfitri

Adelah kad raya sikit-sikit..

haha.. pelik kan aku ni? Orang semua sibuk selamat menyambut Ramadhan, selamat berpuasa dan selamat melakukan amal ibadat aku boleh terus skip ke Selamat Hari Raya Aidilfitri.

Sebenarnya macam ni, disebabkan aku ni baru first time raya kat Malaysia sejak 4 tahun lepas adalah semangat sikit nak hantar kad raya. Jadi kalau ada sesiapa yang berminat, sila emelkan nama, alamat anda dan apa-apa yang patut ke me@ariffshah.com dengan tajuk (subject) Kad Raya blog.ariff. Itu jelah. Bagitau awal-awal, tulisan aku buruk.

Dan sempena Ramadhan ni, silalah jaga makan masa berbuka tu. Jangan makan macam ular sawa nak telan kambing seekor terutamanya kepada yang pergi ke Buffet Ramadhan. Aku pasti banyak agensi kerajaan, syarikat dan keluarga yang akan berbuka di majlis-majlis buffet seperti ini. Bab amal ibadat tu rasanya semua dah sedia maklum. Ulang 10 juta kali pun kalau takde niat dihati nak buat takde guna. Jadi pandai-pandai sendiri lah ye ;)

Selamat berpuasa dan selamat beramal.

2010/2011 Premium Sponsor

54 Comments