Outstation Beberapa Hari

Beberapa hari ni tak update blog. Kalau semua nak tau, Malaysian Intervarsity Games – Sechenov Intervarsity Games telah bermula. Walaupun acara yang aku sertai akan bermula esok, tapi macam biasa kenalah pergi menyokong dan sebagainya sehingga terpaksa tangguhkan beberapa perkara termasuk final touch up untuk blog Denaihati. Takpe bro, habis nanti saya improve lagi apa yang patut. Blog akan diupdate kalau ada masa, tapi aku tak pasti tentang itu. Apa-apa pun doakan yang terbaik untuk aku supaya dapat emas dalam bola baling. Kalau dapat emas kan, 5 hari aku pakai pingat tu pergi kelas. Haha… Oklah tu kan.

Selamat membaca entri-entri aku yang lepas. Aku senaraikan entri-entri yang patut dibaca kalau korang masuk blog ni.

Blogging & blogger:

Relationship:

Random musings:

 

24 Comments