Category: Competition

  • Skema Pemarkahan Contest Gadget Impian

    Reading Time: 3 minutes Daripada apa yang saya lihat, penganjur menganjurkan pertandingan ini untuk: Menggalakkan blogger menggunakan Google+ kerana butang +1 mempunyai pemberat dalam Google Search. Nama pun produk Google, jadi tak hairanlah mereka memberi kelebihan kepada pengguna produk mereka. Menggalakkan blogger memberi semula dan bertepatan dengan tagline penganjur utama (Denaihati) – Hidupkan Untuk Memberi. Contohnya, kalau tak pernah […]

  • Gadget Impian Jadilah Milikku..

    Reading Time: < 1 minute Gadget impian saya adalah sebuah MacBook Air. Bantu saya mendapat gadget impian tersebut sebagai hadiah menamatkan pengajian.

  • Panduan Membeli Laptop Baru

    Reading Time: 4 minutes Sebelum saya tunjuk pandai dalam entri ni seolah-olah macam salesman laptop, ada baiknya saya senaraikan laptop yang saya pernah gunakan. Laptop pertama adalah jenama Asus, pemberian cousin saya sebelum fly ke Moscow dulu. Sampai sekarang hidup lagi. Sebelum diberikan pada saya, ianya telah digunakan selama kira-kira 3 tahun oleh cousin saya. ┬áCampur 5 tahun sekarang […]

  • Saya Nak Samsung Galaxy S II Sebab..

    Reading Time: 2 minutes Contest ini dianjurkan oleh Beta.my & ditaja oleh Mynewshub Laa.. takkan satu sebab je? Macam mana nak menang? Takkan nak Galaxy S2 tu sebab nak tangkap gambar awek je? Gatal siot. Ehem.. kepada yang tak tau, lalukan tetikus pada Samsung Galaxy S2 atas ni. ha.. magic tak? Lebih kurang 16 jam telah dihabiskan untuk men-design […]

  • Jom Sertai Contest Gadget Impian

    Reading Time: < 1 minute Denaihati sekali lagi menganjurkan contest dan contest kali ini katanya akan menjadi contest terbesar tahun ini