Tawaran Istimewa Untuk Pelanggan Setia Astro

12 saluran HD & 2 SD serta akses ke Astro On-The-Go tanpa sebarang kos sehingga 15 Februari 2014!!

astro-special

Yes. Tak tipu. Ini adalah hadiah daripada Astro kepada pelanggan setia mereka. Sekarang korang boleh tonton saluran Fox Family Movies (HD & SD), semua saluran dalam Astro Family HD Pack, Astro Vimeen HD dan Astro On-The-Go tanpa sebarang kos tambahan. Tawaran ini sah sekarang sehingga 15 Februari 2014.

astro-special-2

Bila tau je pasal tawaran ni, saya terus buka Astro On-The-Go untuk try sendiri. Yup. No additional Charge. Just register dan login dengan akaun Astro.

Boleh tonton channel live seperti Asian Food Channel, Discovery, Awani, MTV Asia dan macam-macam lagi. So lepas ni kalau bosan kat ofis, bolehlah tengok Astro On-The-Go :p (masa lunch hour je tau! Saya takkan bertanggungjawab kalau korang kena marah dengan boss).

Ada juga movie berbayar dalam Astro On-The-Go ni dan saya rasa harga dia memang sangat berpatutan. Kalau terlepas tengok kat wayang, bolehlah tengok di Astro On-The-Go.

 

So Ahad haritu dapatlah tonton filem komedi Dudley Do-Right di saluran Fox Family Movies (HD 416/SD 415). Haha.. oklah.. Walaupun filem ni tak dapat rating tinggi, at least dapatlah menghiburkan hati di malam hujung minggu.

Fox Family Movies ni banyak menayangkan filem berunsur keluarga yg sesuai ditonton oleh sekeluarga bersama!. Contohnya macam The Karate Kid. Ni feveret masa kecik dulu. Hehe…

Apa-apapun, enjoylah channel-channel ni. Tak jadi kerja la lepas ni. Melekat depan tv layan Astro je..

6 Comments