Pakai Korset??

Email ni masuk semalam. First time baca rasa macam nak tergelak pun ada. Ingatkan pengirimnya nak suruh saya review korset. Gila ke? Mana reti nak review benda-benda macam ni.

So ada tak blogger yang berminat? Hantarkan email kepada saya dan saya akan forward kepada pengirim ni. Tentang pembayaran (sekiranya ada) deal directly dengan dia la. Sepatutnya adalah kan sikit-sikit.

Haritu terbaca blogger ni teruja nak pakai korset. Kemain betul dia. Ha.. sekarang nak tak bang? Tawaran dah ada. hahaha..

25 Comments