Pakai Korset??

Email ni masuk semalam. First time baca rasa macam nak tergelak pun ada. Ingatkan pengirimnya nak suruh saya review korset. Gila ke? Mana reti nak review benda-benda macam ni.

So ada tak blogger yang berminat? Hantarkan email kepada saya dan saya akan forward kepada pengirim ni. Tentang pembayaran (sekiranya ada) deal directly dengan dia la. Sepatutnya adalah kan sikit-sikit.

Haritu terbaca blogger ni teruja nak pakai korset. Kemain betul dia. Ha.. sekarang nak tak bang? Tawaran dah ada. hahaha..

By Ariff

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

25 comments

  1. Salam
    apa salahnya kan?…
    dah ada org nak sponsor
    mungkin teknik marketing dia tu

    p/s: jom singgah my blog…now saya ada buat blog contest…cubala join…mana tau,you are the winner..:)

  2. Cikgu – Cikgi Yg Banyak Terkena Dgn Korset Ni. Apa Yg Saya Tahu Diorang Kena Pinjam RM20K (Drpd Koperasi atau Seumpamanya) Utk Dptkan Korset Drpd Pembekal. Straight To The Point >> Bukan Aku Kata Korset Ini Tak Bagus. Tapi Yg Tak Bagusnya Kalau Korset Ini Tak Laku Dijual. RM20K Kena Byr Jugak Beb !!!

  3. aku pon pernah ada orang berminat nak iklankan korset kat cisdel -.- tapi dia nak banner ads jela takde nak sponsor aku pakai korset plak haha..

  4. aku penah kena mintak review pasal pil subur untuk orang wanita. tu belum lagi tentang cara buat baju kurung..tu lum campur lagi tentang ebook rumah tangga..dan memacam lagi..jenuh gak wat review jenis macam ni walaupn kita ni lom kahwin lagi. haha..

    yang pasal korset nih..belum lagi ada yang mintak. haha..

Comments are closed.