Oh! MacBook Air Baru

Ni peluang yang paling mudah nak menang MacBook Air, khas kepada mereka yang belum mendaftar di Says.my. Cara-caranya:

  1. Daftar dengan Says.my melalui pautan ini. Penting. Hanya link yang ada di blog ni sahaja yang boleh memberikan peluang yang paling tinggi.
  2. Kongsikan satu kempen Social Good di Facebook/Twitter anda.
  3. Relax dan kalau anda bertuah MacBook Air tersebut akan menjadi milik anda.

Kenapa peluang ini lebih baik daripada peluang lain? Kenapa peluang untuk aku menang sangat tinggi (hampir 2000 peluang semasa entri ini ditulis)?

  1. No fraud click, no fake account. Semua yang mendaftar setakat ni adalah akaun sah dan bukan aku buat sendiri & semua klik yang aku dapat berdasarkan cara promosi yang dibenarkan.
  2. Aku sendiri masih lagi berusaha untuk memenangi giveaway ini. Selagi tak tutup, selagi tu tak stop.
  3. Sokongan padu daripada rakan blogger lain – ribuan terima kasih diucapkan.
  4. Giveaway wang tunai untuk pembaca blog.ariff, macam biasa.

Apa itu Social Good 2.0?

Daftar sekarang!

Sebuah kempen yang dilancarkan oleh Says.my. Sekarang ni semua orang menggunakan media sosial. Oleh sebab itu, ia telah menjadi medium yang paling efektif untuk menyampaikan mesej yang memberi faedah kepada komuniti dan bukan setakat medium untuk menjana keuntungan.

Melalui Social Good 2.0, anda boleh menyokong kempen kebajikan masyarakat, kesedaran terhadap penyakit berbahaya, pungutan derma untuk haiwan terbiar dan macam-macam lagi. Hanya dengan berkongsi kempen tersebut dengan rakan-rakan anda di laman sosial, anda telahpun membantu.

Menang MacBook Air ataupun tak, kempen Social Good akan terus di promosikan di blog ini. Anda semua digalakkan untuk melawati laman web kempen-kempen tersebut.

Selamat berjaya diucapkan. Sangat-sangat berharap salah seorang yang mendaftar akan membawa pulang MacBook Air tersebut.

18 Comments