Modern Man Makeover

Makeover ini adalah hadiah untuk cabaran Philips 50 Shaves of the Modern Man yang dimenangi tempoh hari. Untuk blogger lain yang ingin mengetahui rahsia kejayaan saya, boleh membaca entri Philips Modern Man – Bagaimana Ariff Shah Mengalahkan Top Blogger Lain? di blog Denaihati. Saya kongsikan khas untuk blogger Malaysia yang inginkan kelainan dalam projek-projek seperti ini.

Lokasi shopping adalah H&M Lot 10 dan pakar perunding fesyen ternama iaitu Andrea Wong telah dilantik untuk menjadi fashion advisor saya. Juga ditemani oleh dua wanita cantik yang lain; dah macam Charlie’s Angels pulak. AE, sila jeles.

Terima kasih kepada Philips Malaysia atas pojek yang menarik ini. Juga terima kasih kepada rakan dan individu yang memberikan sokongan padu untuk saya memenangi cabaran ini.

IMG_0142First time pakai seluar warna macam ni

IMG_0127

Selalu potong rambut kat kedai orang India je, hari ni up sikit

IMG_0130

Total damage. Tak pernah terfikir dalam hidup ni nak shopping banyak ni dalam sehari

IMG_0145

2 pasang kasut, 3 pasang seluar, 4 pasang baju, tali leher, suit, cardigan dan apa entah lagi. I really enjoy this.

Saya diberitahu, akan ada video untuk event hari ni. Boleh check out page Philips Self-Expression Malaysia untuk menonton video tersebut bila dah siap nanti.

29 Comments