Melawat Kota Singa

Hampir lima tahun berlalu sejak saya terakhir melawat negara jiran kita di selatan sana.. Hari ni berpeluang ke sana sekali lagi. Ini pun sebenarnya last minute planning, malam tadi confirm dan terus beli tiket. Memang champion kalau buat last minute planning untuk ke mana-mana..

Sementara belum dapat kerja ni, takpelah. Kalau tangguh lagi, tak taulah bila nak pergi sebab semua orang sibuk dengan jadual masing-masing. Pergi je jalan-jalan dulu. Dah start kerja nanti, belum tentu lagi boleh ke sana sini. Doakan perjalanan saya selamat pergi dan pulang.

Tunggu update saya dari sana nanti (kalau sempat la..)

19 Comments