Kerja Malam

IMG_0110

Baru pulang dari event dan baru lepas mandi. Sori rambut tak sikat. Muka nak tidur. Sebelum tidur update blog. Belakang tu ruang kerja. Kerusi pusing-pusing dibeli di IKEA. Yes, hari tu pergi IKEA semata-mata nak cari kerusi pusing-pusing.

Saya suka cuba benda baru. Post gambar self portrait dalam blog adalah sesuatu yang baru buat saya. Lama sebenarnya nak try buat macam ni, cuma tak berkesempatan dan camera depan Samsung Galaxy S sangatlah outdated.

Kepada yang tak tahu, konsep ini ditiru daripada uncle Gedek. Muka kena neutral dalam setiap gambar, background menceritakan segala-galanya. Bukan semua orang boleh buat.

Harap bukan yang pertama dan terakhir.

By Ariff

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

40 comments

  1. Suka uncle gedek, sempoi.
    Ariff pun boleh jgk ikut beliau. Sy xblh, pemalu. Hehe.

    1. Selalunya orang lama idea mereka memang lain dari lain. Saya baca blog dia pun menarik ! Ada idea dan mesej hanya sekeping gambar

  2. HAHAHA.tak pernah pernah jumpa entri kat blog.ariff pic camni.tahniah2.maju setapak.hahaha

  3. Ewah-ewah,..nak jadik protege Uncle Gedeklah tuhhh..hang takleh sebab rambut tak cukup panjang..okeh.okeh nanti buat entri..miahahaha..siap sedialah….

      1. Borang keahlian boleh didapati di pasaraya yang berdekatan. Sila tanya dikaunter Pertanyaan..hehe..ewah ewah..hehe..tungguuuuu

Comments are closed.