Hadiah Untuk Pembaca

Reading Time: < 1 minute

Kali ni pulang dengan sedikit buah tangan untuk pembaca blog.ariff. Giveaway akan diumumkan tak lama lagi (tunggulah saya sampai Malaysia dulu kan..).

Mood baik sebab tiket dapat free upgrade ke Business class. Siap dapat extra 14kg excess luggage lagi. Alhamdulillah. Tak dapat naik A380, tapi dapat naik Business class dari Moscow ke KL pun memang puas hati dah.

Nantikan pengumumannya.

Published
Categorized as Bla Bla Bla

By Ariff

Beli rumah, invest MY/US equity, manage unit trust client, tukang kira duit syarikat dan simpan crypto on the side. Pernah bekerja di beberapa MNC dari SG, CH & US dalam industri aviation sebelum Covid. M.Eng Moscow Aviation Institute, Russian Federation. Currently pursuing Certified Financial Planner (CFP) qualification.

48 comments

  1. Assalamualaikum….

    Baru 2 hari tak baca blog saudara Ariff dah ketinggalan dua entry..hurm.. nak join giveaway jugak…lalalalala….

  2. hahaha…
    nk join ga nie…cepat2 umum ek…
    kenapa bro dapat dapat extra 14kg excess luggage lagi 2?
    dia ada limit ke benda 2?xtahu plak..

  3. Laju je aku bukak blog ko rip bila baca ada hadiah.kekeke..slmt pulang x-mozac :-) untung la pasni company yg amek ko keje =p

  4. untunglahhh kalau sha yg dapat ..muahahahaa

    i guess skrg ni u dlm flight from dubai to KUL… huhu

    welcome back to malaysia !!

  5. Assalamualaikum, nak juga hadiah kngn dari moscow.saya doakan semoga ariffshah selamat sampai ke malaysia..nanti bgtahu kalau dan nak bermula pemberian hadiah nie k..kat FB

Comments are closed.