Contest iPhone 5S Denaihati

contest iphone 5s denaihati

Denaihati gegarkan dunia blog lagi. Kali ni dia offer 3 unit iPhone 5S untuk pemenang contest di blognya. Dijemput blogger lain untuk memeriahkan lagi contest ni untuk menghantar penyertaan sebelum 25 Ogos 2014.

Jangan takut, Ariff Shah tak join contest kali ni sebab ada contest lain yang sedang saya usahakan. Doakan saya berjaya. Saya tahu ramai yang gerun tengok nama sesetengah blogger yang selalu dok menang contest blog sampai tak berani nak join contest ni. Janganlah macam tu. Belum cuba, belum tahu.

Kalau ramai-ramai pakat nak support blogger lain yang belum pernah menang pun boleh jugak nampak orang lain menang kan. Yang penting, usaha.

Kalau orang tanya saya support siapa? Jawapan saya mestilah client takaful saya seperti Kak Siti dan ProfHariz. hehe.. Tapi belum nampak lagi bayang mereka dalam senarai peserta contest ni. Cargas2 sikit. Dah ada sorang supporter nih.

All the best kepada semua. Blogger baru wajib join contest ni untuk mendapatkan exposure kepada dunia blog tempatan.

 

 

7 Comments