Check Ranking Alexa Sikit..

Reading Time: < 1 minute

Entry ini dipublishkan secara automatik. Sekali sekala kan.. Ditulis pada jam 4.07 pagi waktu Malaysia. Masa entri ni dipublish, aku kat universiti, tengah amik exam. Doakan aku lepas ok!

[table id=5 /]

Kalau korang tak perasan lagi, ranking disusun berdasarkan ranking trafik Malaysia. hehehe.. Kenapa? Macam mana? Tungguu… Nanti aku cerita =) Sementara tu pergi page Alexa kat blog ni, baca dan fahamkan dulu. Penerangan kat situ paling lengkap dalam bahasa Malaysia.

By Ariff

Beli rumah, invest MY/US equity, manage unit trust client, tukang kira duit syarikat dan simpan crypto on the side. Pernah bekerja di beberapa MNC dari SG, CH & US dalam industri aviation sebelum Covid. M.Eng Moscow Aviation Institute, Russian Federation. Currently pursuing Certified Financial Planner (CFP) qualification.

24 comments

  1. wah tuan blog.. bagus blog ni.. nice share.. sy newbie lg nak bermain dgn alexa… thanks for sharing.. antara blog melayu yang mantap.. :)

  2. Alexa akan sentiasa memotivasikan blogger, walaupun hanya untuk tatapan sendiri. Tapi blogger harus mengerti semangat yang perlu ada untuk bermain dengan Alexa.

    p/s: Cuti blogging sebab ke Pulau Perhentian 4-5 hari sahaja kelmarin, Alexa Rank dah menurun… dari 68K ke 72K. Apa pu,n , nice entry Ariff!

    1. hehe.. saje nak feel good sikit. Lepas ni bro aktif balik tak terkejar la saya.. haha~

  3. best of luck! Jawab peksa bebetul..dimulakan dgn bismilah..disudahi dengan alhamdulillah…hihihi.ter’raihan’ pulak kt sini.

Comments are closed.