3 Hari 2 Malam Genting Highlands – Lari Daripada Kesesakan Kota

Reading Time: 3 minutes Sejak jerebu melanda negara, hampir setiap hari pening dan migrain. Lepas balik kerja kadang-kadang terus shutdown. Jadi minggu lepas saya ambil langkah drastik buka Booking.com dan terus book service apartment dua malam di Genting. Kononnya nak lari daripada jerebu lah kan sebab tengok ramalan cuaca, hampir setiap hari hujan. Kalau anda nak escape ke Genting… Continue reading 3 Hari 2 Malam Genting Highlands – Lari Daripada Kesesakan Kota

Published
Categorized as Jalan Jalan

AirAsia vs Malindo Air

Reading Time: 2 minutes Baru pulang dari Indonesia dan ini merupakan kali pertama saya naik Malindo Air. Secara keseluruhannya, amat berpuas hati dengan produk dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh Malindo Air.

Published
Categorized as Jalan Jalan

Malaysia Travel Insurance Review 2018

Reading Time: 4 minutes Ini review saya selepas membaca hampir semua polisi travel insurance yang ada di Malaysia. Dah banyak kes viral pasal orang yang sedang travel ditimpa musibah dan terpaksa minta derma sebab tak mampu nak tampung kos berkaitan. Disebabkan sekarang semua orang pun travel, ada baiknya saya kongsikan sedikit tentang travel insurance.