Apartment Seksyen 7 Shah Alam Untuk Disewa

apartment seksyen 7 shah alam

Selama setahun lebih penyewa pertama saya menetap di apartment Seksyen 7 saya, awal bulan hari tu mereka dah keluar. Selama setahun jugak lah saya tak jenguk langsung apartment tu dan setelah mereka keluar, apartment tu masih seperti dalam keadaan seperti ketika saya baru beli dulu.

Tak seperti yang ramai orang cakap, kalau bagi sewa kat pelajar, memang hancur apartment kita. Betul-betul bersyukur dapat penyewa ni. Terima kasih diucapkan.

Mungkin sebab mereka ni memudahkan urusan saya (sewa pun pernah sekali je lambat) menyebabkan mereka dimurahkan rezeki untuk dapat apartment lain dengan sewa yang lebih murah.

Saya berdoa kali ni dapat penyewa sebaik yang sebelum ini. Jadi kepada mana-mana pelajar UiTM Shah Alam yang ingin menyewa, bolehlah menghubungi saya di talian 014-6278868. Apartment basic unit, menghadap hospital.

.. Orang kata hospital sebelah tu nak buka tak lama lagi. Kalau ada nurse-nurse nak menyewa ok gak.

4 Comments