Hadiah Untuk Pembaca

Reading Time: < 1 minute

Kali ni pulang dengan sedikit buah tangan untuk pembaca blog.ariff. Giveaway akan diumumkan tak lama lagi (tunggulah saya sampai Malaysia dulu kan..).

Mood baik sebab tiket dapat free upgrade ke Business class. Siap dapat extra 14kg excess luggage lagi. Alhamdulillah. Tak dapat naik A380, tapi dapat naik Business class dari Moscow ke KL pun memang puas hati dah.

Nantikan pengumumannya.


Posted

in

by

Tags:

Comments

48 responses to “Hadiah Untuk Pembaca”

  1. zhazmi Avatar

    Wah.. Boleh la join nanti! :D

  2. Redha Avatar

    Assalamualaikum….

    Baru 2 hari tak baca blog saudara Ariff dah ketinggalan dua entry..hurm.. nak join giveaway jugak…lalalalala….

  3. infoserius.com Avatar

    X sbr nk tgu giveaway dri ariffshah.hehe : )

  4. cikpuanhady Avatar

    wa…besh betul tu dapat upgrade ke biz class.. semoga selamat semuanya..

  5. akubiomed Avatar

    Wah buah tangan dari Moscow. Ini sudah menarik.

  6. Bang Iwan Avatar

    ditunggu giveawaynya Bro… moga selamat tiba di KL tanpa kurang apapun.

  7. eiela Avatar

    cantiknya keychain purple and hitam pjg tuh. selamat pulang ye.

  8. Acap Avatar

    hahaha…
    nk join ga nie…cepat2 umum ek…
    kenapa bro dapat dapat extra 14kg excess luggage lagi 2?
    dia ada limit ke benda 2?xtahu plak..

  9. wanariff Avatar

    bro banyak tak lebih tu… kalau banyak send lah kat saya satu yea :) saya berminat gak nie..

  10. aizatshafiq Avatar

    selamat kembali ke tanah air.
    have a safe journey bro.

  11. shaharil Avatar

    Selamat pulang ke tanah air dengan selamat.

  12. yangbaik Avatar

    okey… akan ku tunggu bila saat giveaway itu tiba… tq

  13. MyKeyPad Avatar

    Nak kasi hadiah special dr Moscow ke ni?mesti join ni. . .hehe

  14. xidi Avatar

    Laju je aku bukak blog ko rip bila baca ada hadiah.kekeke..slmt pulang x-mozac :-) untung la pasni company yg amek ko keje =p

  15. b3njy Avatar

    Uikss !! apasal komen tak muncul2 …. benjy kena ban ke dari blog ariff ni :(

    1. Bang Iwan Avatar

      Koment saya juga kayaknya tidak muncul nih..

      1. Bang Iwan Avatar

        Alhamdulillah ternyata sudah muncul..

  16. b3njy Avatar

    Nanti bila sampai Malaysia kita main bola nak ? :D

  17. t-shirtdesign2u Avatar

    adakah aku sudah terlambat??

  18. nurmisnan Avatar

    Alhamdulillah.. semuanya sudah selesai.. welcome back brother
    Semoga semuanya selamat..

  19. Syahrulzaman Avatar

    wah….nak hadiah juga..hehe

  20. LynnAiza Avatar

    nakkk! :p
    yang paling kiri nice.simple.

  21. asya Avatar

    untunglahhh kalau sha yg dapat ..muahahahaa

    i guess skrg ni u dlm flight from dubai to KUL… huhu

    welcome back to malaysia !!

  22. namee roslan Avatar

    yang kiri paling smart. selamat pulang btw. lepas ni takde dah pengelupasan kulit. haha

  23. mak dara Avatar

    Congratulation on your winning @ WORLD BLOGGERS & SOCIAL MEDIA AWARD 2012!!

  24. are_rull Avatar

    semoga selamat sampai ke destinasi bro..

    wah,giler chomell bro key chain tu..huhhuhu
    kalau lah dpt 1 (^_^)

  25. Syafiq Лomoтехн Avatar

    moga selamat sampai ke negara terchenta! itu paling penting.

    yang kedua… aku dapat resit beli barang2 tu pun dah cukup. kehkeh

  26. KNizam Avatar

    owh nama patung tu babosshka eh. selalu nampak kat tv patung kayu ni. hehe :)

  27. JAI Avatar

    Selamat Kembali ke tanahair dicintai..hehe

  28. Wan Gerrard Avatar

    hati-hati di udara..hehe :)

    1. b3njy Avatar

      Dia tak risau … dia pakar avation juga maaaa …. :D

  29. emosahsanasini Avatar

    keychain2 tu nampak sangat2 menarik.

  30. Syahbinar Avatar

    wahh, nak jugak ?

  31. LawrenceVision Avatar

    Kalau tak dapat hadiah ni, dapat dikomen oleh arif kat webiste saya pun dah cukup baik

  32. jedi Avatar

    selamat kembali ke tanah air…

    lawa keychain tu…bak satu…hahaha

  33. salah lorong Avatar
    salah lorong

    Assalamualaikum, nak juga hadiah kngn dari moscow.saya doakan semoga ariffshah selamat sampai ke malaysia..nanti bgtahu kalau dan nak bermula pemberian hadiah nie k..kat FB

  34. stormz Avatar

    Nk join la contest/GA kamu nnt :)

  35. hafizal Avatar

    wah bertuah badan

  36. Ekspresi Ruang Avatar

    semoga selamat sampai bumi Malaysia yg sudah menjangkau 6% pertumbuhan ekonominya….

  37. penyubiru Avatar

    moga selamat sampai ke tanahair dan ke pangkuan keluarga tercinta.

  38. azmanisma Avatar

    Huhuh mau jugak kalau ada lebih :)

  39. sukacuka Avatar

    aku scroll kebawah igtkan ada panjang lagi..rupanya habis sudah..hehe tak sabar menanti…

  40. lAl Avatar

    Boleh la join nih!! :P

  41. Lord Zara Avatar

    Aku nak juga.
    Giveaway maksudnya bagi kan?

    :p

  42. Lord Zara Avatar

    Nak!
    Semoga selamat tiba dengan selamat Ariff :D

  43. idasm Avatar

    selamat pulang ke tanah air dan selamat melangkah ke alam kerjaya.

  44. Azah Avatar
    Azah

    contest ke? kalau bukan contest, aku nak.. hehe.. selamat pulang.