Update Contest Tulis & Menang – Hadiah Wang Tunai Bertambah

Kontest Tulis & Menang adalah anjuran bersama sitikus.comorange4k.comariffshah.com. Hadiah wang tunai ditaja oleh kujie2.commrs.kay.mymyliriklagu.com & denaihati.com

Terima kasih kepada yang telah menyertai pertandingan Tulis & Menang setakat ni. Aku tengok dah ada entri yang bagus-bagus. Itu sebenarnya objektif pertandingan ni, nak mengasah bakat menulis. Kalau dah jadi blogger tu, skill menulis kena ada untuk tangkap minat pembaca. Tak perlu serius atau formal, cuma cara tu penting!

Untuk pertandingan referral, blog hans mendahului. Aih. Takkan nak kasi dia menang mudah je. Come on people. Time ni la nak ajak member join kontest.

Memandangkan kita dah ada sponsor baru, maka semua peserta diwajibkan untuk menambah link denaihati pada entri masing-masing. Banner pertandingan yang baru tak tukar pun takpe. Aku set tarikh tutup untuk menerima penyertaan adalah pada atau sebelum 25 April 2010. So kalau sesiapa yang dah hantar entri, boleh je nak edit lagi.

Hadiah

  • Tempat pertama: Wang tunai RM100
  • Tempat kedua x 3: Wang tunai RM30
  • Tempat ketiga x 2: Wang tunai RM20
  • Referral terbanyak: Wang tunai RM30
  • Entri Paling Popular: Wang tunai RM20

Ceritakan tentang blog anda/blog kegemaran anda. Apakah keistimewaan blog anda/blog kegemaran anda? Dalam erti kata lain, tulis review pasal blog anda atau blog kegemaran anda. Ceritakan apa-apa yang menarik.


Syarat & Prosedur Tulis & Menang ariffshah.com

1. Tajuk entri mestilah Tulis & Menang ariffshah.com
2. Paparkan banner pertandingan yang dilinkkan ke sini.
3. Copy dan paste text ini di bawah banner disertakan dengan link:

Kontest Tulis & Menang adalah anjuran bersama sitikus.comorange4k.comariffshah.com.

Hadiah wang tunai ditaja oleh kujie2.commrs.kay.mymyliriklagu.comdenaihati.com

4. Sila nyatakan dari mana anda tahu kontest ini.

Saya tahu kontest Tulis & Menang ariffshah.com dari blog ariffshah.com

– atau –

Saya tahu kontest Tulis & Menang ariffshah.com dari Facebook profile/page/fanpage ariff shah

– atau –

Saya tahu kontest Tulis & Menang ariffshah.com dari twitter @ariffshah

5. Tuliskan cerita anda dalam bahasa Malaysia. Entri terbaik menang! Setiap peserta boleh memilih untuk menulis kedua-dua buah topik atau salah satu sahaja. Jika memilih untuk menulis kedua-dua buah topik, penyertaan mestilah diasingkan ke dalam 2 entri berbeza. Prosedur yang sama mestilah diikut.
6. Boleh menulis tentang blog penganjur dan penaja, namun itu tidak akan memberi sebarang kelebihan kepada anda.
7. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen.
8. Berdasarkan bilangan penyertaan, hakim akan memilih beberapa entri terbaik.
9. Pemenang akan dipilih berdasarkan voting. Pemenang untuk kategori Entri Paling Popular akan dipilih berdasarkan voting.
10. Tarikh tutup akan diumumkan kemudian.
11. Penganjur berhak mengubah sebarang syarat dan perturan sepanjang pertandingan dijalankan.
12. Kegagalan untuk mematuhi syarat dan prosedur akan menyebabkan entri anda tidak dikira.
13. Tarikh tutup untuk menghantar penyertaan adalah pada 25 April 2010. Penyertaan selepas tarikh tersebut tidak akan diterima.

Syarat & Prosedur Referral Terbanyak

1. Lakukan apa sahaja (Share di Facebook, Tweet, blog anda) untuk mendapat seramai mungkin menyertai kontest ini.
2. Sesiapa sahaja boleh menyertai kontest ini dan anda tidak perlu menyertai kontest Tulis & Menang ariffshah.com.
3. Pemenang untuk Tulis & Menang juga layak untuk memenangi hadiah Referral Terbanyak.

Entri Paling Popular

Semua peserta layak untuk bertanding dalam kategori ini. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian terbanyak mereka dapat daripada orang ramai. Hanya SATU pemenang sahaja akan dipilih.

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

61 Comments