TM High Speed Broadband (HSBB) Malaysia Speed Test – Memang LAJU!!

Haha~ Kali ni aku nak reveal kelajuan sebenar TM High Speed Broadband kat Subang Jaya, Malaysia. Screen shot ni diterima direct daripada sumber, tapi tak boleh la bagitau siapa sumber aku. Dengan kelajuan sebanyak ni, barulah layak kita panggil internet broadband. Nak download apa-apa pun tak payah pening-pening dah.

Laju giler!! Aku teruja dengan kelajuan macam ni. Sedangkan 1 Mbps kat tempat aku ni pun dah cukup ok dah, ni sampai 17 Mbps, memang seronok la. Cuma harga dia.. entah la. Yang tu tak dapat maklumat lak. Tapi yang pasti dengan kelajuan macam ni, kurang-kurang price dia RM150 gak sebulan.

Harap kualiti High Speed Broadband ni takdelah sesampah macam Streamyx dulu.

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

71 Comments