Terima Kasih

Terima kasih kepada semua yang follow blog.ariff, yang menjadi fan di page blog.ariff kat Facebook dan tidak lupa kepada silent readers. Aku langsung tak hantar invitation kat sesiapa masa buat page tu dan masih mendapat sambutan yang memberangsangkan. Thanks a lot sebab support blog yang tak seberapa ni =)

Entri ini dibuat sempena follower blog.ariff di Google Friend Connect mencecah 600 orang dan fans di page Facebook blog.ariff mencecah 500 orang. Kat fanpage tu lebih kurang 12% je kenalan dalam friend list Facebook aku. Sangat terharu. Korang bebas untuk add aku kat Facebook dic Facebook.om/ariffshah, tapi kalau tak add pun takpe. Tiada paksaan dalam add. heh..

Sedikit statistik setelah 261 hari atau 8 bulan 19 hari berblogging di domain baru ni. Kalau orang perempuan mengandung memang dah dekat due date dah kan. Alexa sekarang dah <80000 worldwide dan <400 untuk Malaysian traffic. Harap cuti ni dapatlah teruskan aktiviti berblogging macam biasa. Ada banyak idea gila bermain di kepala ni, antara boleh buat dengan tak boleh buat je. Apa-apa pun teruskan bersama blog.ariff.

Ikhlas,
Ariff Shah

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

25 Comments