Senarai Pemenang Giveaway RM500

Minta maaf banyak-banyak sebab lambat umum. Sebenarnya tak susah pun nak cari pemenang untuk giveaway, sekejap je dah boleh tau result. Tapi disebabkan nombor telefon DiGi aku expired dan langsung tak boleh renew, aku terpaksa cari jalan lain untuk menyelesaikan masalah akaun Maybank aku (TAC code dihantar ke nombor tersebut, takde TAC tak boleh la transfer duit). Alhamdulillah baru minggu ni settle.

 

Terima kasih kepada Denaihati atas tajaannya. Banyak dah sumbangan bro Ilham ni kepada blog.ariff. Kepada yang selalu membaca blog ini, harap dapatlah merajinkan diri mengunjungi blog Denaihati juga. Banyak yang ditawarkan di sana.

 

Disebabkan aku berpeluang untuk memenangi iPad 2 melalui contest anjuran Denaihati, maka aku buat sesuatu yang berbeza di sini. Peserta top 10 dikehendaki untuk menghantar seberapa banyak trafik yang mungkin ke blog Denaihati dan top 3 tertinggi akan membawa pulang iPad 16GB tersebut. Oleh itu, aku senaraikan 7 link entri di blog Denaihati dan salah satu daripada link tersebut mempunyai senarai pemenang giveaway hari itu.

  • Link  1
  • Link 2
  • Link 3
  • Link 4
  • Link 5
  • Link 6
  • Link 7

Tahniah diucapkan kepada pemenang. Kepada yang tak menang, cuba lagi dalam giveaway yang akan datang. Hantarkan no. account anda (kalau boleh Maybank) ke alamat email shah.ariff@gmail.com. Harap dapat selesaikan urusan penghantaran hadiah minggu ini juga.

 

Macam biasa, kalau aku menang iPad 2, satu lagi giveaway yang teramat mudah akan diadakan untuk meraikan kemenangan tersebut. Oklah kalau macam tu kan. Kepada yang rajin membantu, klik seberapa banyak link/banner Denaihati yang korang jumpa kat sini.

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

42 Comments