Propito-Pito

Disebabkan aku bosan maka aku join la game Propito nih. Xde benda nak tulis pun ye gak.

Apesal nama ko Propito? Ape bende Propito tu? Mana ko dapat nama Propito? Tengok, aku dah mula pening ni. Isnin ni dah la ade exam.

Berapa umur ko eh Propito? Aku bajet, ko ni dalam lingkungan umur 15-19 tahun kot. Banyak lagi character-character Naruto dalam blog ko. Mungkin ko lagi muda kot daripada tu Propito?. haha.. Bukan nak kutuk la, kalau ko muda masih normal lagi la camtu. Kalau aku letak Naruto macam tu confirm dah kena kutuk.

Apa-apa pun Propito, aku ucapkan selamat maju jaya la dalam dunia blogging ni dan dunia sebenar. Yang penting hidup enjoy!

Oh ya Propito, nanti masa nak buat entry untuk aku, letak macam ni Ariff Shah. Nama Ariff Shah dalam Google sekarang xhebat sangat. Cukup-cukup la Ariff Shah BN tu. Bukannye kacak pun :P (bukan nak cakap aku kacak la.. huhu..) Tapi sebok lah orang tua tu.

Kepada yang lain yang terbaca entry ni, kalau nak buat untuk Ariff Shah pun no problemo. Nanti aku buat untuk korang gak. Rasa seronok pulak buat entry macam nih.


Amacam? Handsome x banner tu? huhu..

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

14 Comments