ariffshah.com

yes. Buat blog baru lagi. Blog yang sebelum ni ariff.mmaso.com dah down, hosting sudah habis. Alang-alang nak beli hosting baru, ambik la jugak domain baru. Again, thanks to Maja for handling all the server stuff. Aku tak tau ape-ape pun. Password cpanel yang sweet tu jangan kantoi kat orang lain pulak. :p

Welcome to ariffshah.com 8. Nothing much yet. Still working out the theme, plugins and etc. Back up did not run well, thus this new start. Hopefully by the end of the week everything is settled.

Take care.

***

Domain Giveaway blog.ariff

Entri pertama ni cakap pasal domain aku. Dulu blog.ariff guna domain ariff.mmaso.com. Untuk giveaway, tinggalkan komen di bawah ni berserta URL gambar yang anda telah upload tadi. Pastikan dah ada bilangan Like yang mencukupi ye.

2010/2011 Premium Sponsor

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

41 Comments