Majlis Berbuka Puasa Bersama Denaihati Network

Untitled

Semalam mendapat jemputan daripada Denaihati Network untuk menghadiri majlis berbuka puasa bersama blogger dan media di Cititel Mid Valley. Terima kasih diucapkan kerana sudi menjemput saya.

Berdiri: Blogger dan jemputan yang hadir Duduk: Pemegang saham utama DH Network

Ramai yang dah pernah jumpa. First time jumpa Aqif Azizan. Full time blogger ni. Asetnya banyak di luar negara, so memang ramai yang belum mengenalinya di arena blog tempatan. Blogger baru boleh belajar banyak daripadanya.

Sebenarnya pertemuan bersama media ni bukan yang pertama kali diadakan. Sebelum ni dah ada dibuat dan pihak media pun telah dibawa ke Kemboja untuk melihat sendiri keadaan orang Islam di sana. Kalau terbaca slot tentang kisah orang Islam di Kemboja dalam surat khabar atau ternampak dalam tv baru-baru ni, slot tu adalah atas jemputan Denaihati Network dan eQurban.

Baru beberapa minggu lepas pula telah diadakan seminar WordPress bersama media anjuran Denaihati Network. Dapatlah saya menyelit untuk berkongsi sedikit perkara basic tentang SEO dalam WordPress.

Banyak lagi perancangan untuk blogger yang akan dianjurkan oleh Denaihati Network. Jadi dijemput blogger lain untuk menyertai group Facebook Denaihati Network supaya tak ketinggalan dengan projek yang bakal dijalankan kelak. Jangan cakap saya tak bagitau blogger lain pulak dengan peluang yang ada ye..

37 Comments