Lebih Wangi Dengan Hugo Boss

Aku sebenanya dah lama tergerak hati nak beli perfume Hugo Boss nih. Dari masa nak balik Malaysia untuk cuti musim panas hari tu sibuk dok usha perfume kat duty free store sekitar Dubai International Airport. Tergerak je hati nak beli tapi masa tu terfikir lak yang aku ni single lagi, tak payah kot pakai perfume mahal-mahal. Bukannya nak berkepit dengan perempuan sepanjang masa, jadi kalau pakai pun takde orang nak appreciate. Lagipun Polo Explorer by Ralph Lauren aku pun tak luak lagi walaupun dah 2 tahun guna. adei.. Jadi no point untuk aku beli baru kalau tak pakai sangat, betul?

Lagi satu kat Russia ni, memang satu kerja bodoh la kalau aku pergi class nak pakai perfume mahal macam ni. Kalau kat Malaysia mungkin kena pakai, ada reputasi yang perlu dijaga tapi kalau kat Russia ni takde orang perasan aku kot. Aku sangat underground di kalangan kawan-kawan sekelas. Aku buat hal aku, rapat pun dengan dua tiga orang kawan Russia je. Jadi aku tak pakai perfume pergi kelas sebab sekali lagi alasan takde orang nak appreciate timbul.

Jadi sekarang dah menang pertandingan review Redmummy.com ni memang bagus sangatlah. Apa yang aku nak aku dapat. Alhamdulillah.. Tak jangka sangat menang tempat pertama sebab aku tak survey langsung peserta lain. Aku main bantai tulis ikut kepala aku. hoho.. Takdelah nak kondem sangat blog kak Red tu, cuma mungkin penyampaian aku direct sangat. Tapi aku rasa review macam tu memang memerlukan input yang direct, straight to the point. Style mat salleh takde nak kias-kias Melayu sebab memang kak Red nak improve blog dia. Hadiah pun agak lumayan, so dia perlukan input yang serius dan betul-betul boleh membantu blog dia. Apa-apa pun, thanks kak Red =)

Mungkin lepas ni aku nak jalankan servis review blog orang la, sape-sape nak revamp blog, hire aku then aku strip blog tu dari atas sampai bawah, depan belakang. At the end aku kasi report yang padat dengan kelemahan blog tu dan cadangan untuk penambahbaikan. haa.. ok tak? Tapi untuk WordPress je lah. Blogspot bukan kepakaran aku.

Lagi satu.. meh tolong undi untuk WP Honors. Peringkat antarabangsa, jadi aku perlukan setiap undi daripada korang semua untuk sekurang-kurangnya dikenali oleh komuniti WordPress antarabangsa. Menang kalah belakang citer sebab saingan aku semuanya orang besar-besar tapi kalau dapat sokongan padu bloggers Malaysia memang tak mustahil. Aku bertanding atas platform penulis blog. Sesiapa yang dah undi dan akan undi, aku ucapkan terima kasih banyak-banyak.

2010/2011 Premium Sponsor

Vote For Me

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

58 Comments