Giveaway Hadiah Dari Moscow

Macam mana nak join?

  1. Korang kena tolong saya untuk menang Macbook Air. Pergi ke entri Macbook Air Impian Ariff Shah, komen, Like, RT & +1 entri tersebut. Cabaran hebat daripada peserta lain, macam susah je nak menang tapi cuba je lah. Tolong tau!
  2. Like, RT & +1 entri ni pulak macam biasa.
  3. Tinggalkan komen kat sini. Bagitau hadiah mana yang korang nak. Dua pilihan diberikan tapi sorang menang satu je.
  4. Kalau korang blogger, link kan entri Giveaway Hadiah Dari Moscow ni dalam latest entri di blog korang. Kalau bukan blogger, abaikan syarat ni. Ok?
  5. Tunggu je lah. Sementara menunggu tu bolehlah menolong apa yang patut untuk contest di blog Denaihati tu..

Macam biasa, pemenang dipilih daripada mereka yang telah meninggalkan komen di bawah ni dan adalah random. Pastikan syarat no. 3 dipatuhi kalau tak pening nak pilih hadiah untuk korang yang menang nanti. Pemenang akan diumumkan 28/02 nanti. All the best!

Update: Terima kasih kepada yang telah menyokong saya untuk contest Gadget Impian dan memeriahkan giveaway ini. Maaflah ini je yang saya sempat beli sebelum balik haritu., kalau tak banyak lagi boleh bagi. Pemenang telahpun dipilih dan email telah dihantar. Harap dapat reply secepat mungkin. Senarai pemenang:

  • ejatidiaz
  • lynnaiza
  • atiqah
  • fara
  • yangbaik

Jumpa lagi dalam giveaway seterusnya =)

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

61 Comments