10 Blog Cantik Blogger Perempuan Malaysia (Part 2)

Pencarian semakin susah sekarang. Sape yang belum pernah difeaturekan di sini, cepat buat blog cantik-cantik lagi. Kalau ada cadangan just tinggalkan kat ruangan komen.

Special thanks to e-liex sebab cadangkan Belog Cap Ayam.

Blogger

Belog Cap Ayam

Rojak Story

Huda Luna

Hazzy Superb

It’s All About Nadia

brought to you by

WordPress

Saffawati’s Blog

I’m A Mommy’s Driver

Queen Lyana

Mieya’s Bubbletalk

ChybeeLila

 

Comments

  1. mizz says

    Salam…
    suker sangat teNgOk Blog oraNg sesanteq…
    mizz pun giler2 nak wat gak..
    tapi almaklum lah… mizz baru nak aktif ber bLogging nie…
    JAdik pada sume kawan2..
    Meyh la DatanG jenguk2 blog mizz yang Tak seberapa Indah nie…

    MeYH reraMai meYh… Wat macam uma sUndiri .

    Ariff tetaMu specel… jangan Luper jenguk yer!!

    http://miszaren.blogspot.com

    • ariff says

      Takpe.. belajar slow slot. Diorang blog lawa-lawa ni ada yang memang belajar design sume. Itu sebab boleh buat lawa-lawa..

  2. says

    oh en ariff,
    I am shocked..! for the list. waka waka.

    * tak percaya * terharu * berterima kasih*

    And those yang listed memang cantik. And many more jugak yang cantik2. Thanks again. Queenlyana appreciated it..!

  3. says

    wahh cantik cantik semuanya

    kreatif sggh sorang nih. kagum!

    tahniah kpd yg tersenarai, tabik spring kat korang semua toing toingg

  4. says

    ohh yeke? tak pasan lak. haha. br je follow blog neh =.= alasan tak kukuh. tp shag ade lg satu. shag recommend Whispers In The Dark

  5. nadia says

    salam …!

    tak tau nak ckap apa selain say thanx yg tak terhingga…
    tak sangka lak blog yg x seberapa 2 pun leh tersenarai …

    thanx again …!

    =)

  6. Zaki Helmi says

    Blog headers ChybeeLila & Saffawati’s Blog memang cantik. Blog Queen Lyana aku suka. Nampak cantik dan unik. Suka bila dia buat header di tepi dan bila scroll ke bawah ianya tidak bergerak. Menarik. Oh, dan favicon dia cantik.

    Blog yg paling menarik minat aku adalag Belog Cap Ayam. Nama blog dia pun dah buat aku tertarik. Suka tengok ayam gemuk dekat header blog dia. Overall blog dia bukan setakat cantik tetapi juga kemas. Yg paling menarik perhatian adalah anak ayam comel, terutama dekat bawah yg ada tulis older post tu.

  7. says

    shag nak share satu blog. bg shag die punye blog cool. ade due authors. sorg perempuan sorg lelaki. ariff bole check lah if they can be listed in Blog Cantik Blogger Perempuan ni.

    aizbatucampur

  8. says

    owh…terharu2 masuk dalam senarai. most of the blog tu mmg chybee kenal n memang cantik sume.

    thanks ariff. really appreciate this :)

  9. says

    Salam.
    Bro aku noticed something.

    Ko suka warna pink ek?
    hehe.
    Semua tu ada warna pink.
    Cybee nye kurang sket.

  10. says

    Terima kasih Encik Ariff :D
    Terima kasih e-liex :D

    *blush blush*

    Belog saya cap ayam pun boleh masuk list ni.

    I appreciate it a lot :D