Blog Self Portrait Pertama Malaysia

Tak ramai sebenarnya yang berani buat macam ni. Maksud aku berani tunjuk muka. Aku sendiri pun tak berapa suka tunjuk muka dalam blog, especially self portrait. Tapi aku respect uncle ni. Konsep blog dia mudah dan original, tangkap gambar self portrait di lokasi sebagai blogpost. Itu je.

Orang kata, sekeping gambar menceritakan pelbagai kisah. Ada kebenaran dalam statement tu. Tengok jelah blog ni, komen yang masuk di setiap entri memang banyak walaupun uncle ni bukanlah blogger perempuan yang suka camwhore style menggedik. Respect!

Apa-apa pun, aku suka blog yang original dan tak terikut sangat dengan arus SEO semasa kejar trafik. Banyak sangat dah blog macam tu sekarang ni, semua update benda sama je. Thumbs up kepada uncle ni kerana berani mengetengahkan konsep yang original dan berani tunjuk muka sendiri dalam setiap entri.

All the best and keep blogging!

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

62 Comments