500,000 Pageviews

9 bulan 16 hari

Lagi satu pencapaian yang aku nak rekodkan dalam blog ni. Kenangan siot. Terima kasih kepada semua yang membaca secara diam, mengkomen dan mengkondem pun ada kadang-kadang (tapi normal lah tu kan). Tanpa korang semua, memang tak tercapai pageviews setengah juta macam ni. Siapa sangka kan? Masa aku buat blog mula-mula dulu pun tak sangka boleh dapat macam ni.

Pernah dapat 280+ hari tu..

Apa aku tulis dalam blog ni, kadang-kadang tak boleh diterima oleh orang lain. Aku tau. Kadang-kadang pendapat aku ni tak matang pada sesetengah orang tapi itu semua lumrah. Kalau semua orang bersetuju dengan pendapat semua orang, dunia ni jadi perfect sangat dan kesempurnaan itu bukanlah dunia yang kita diami sekarang ni. Jadi aku terima seadanya pendapat korang yang kadang-kadang bercanggah, takde masalah cuma seeloknya komen lah dengan cara yang berhemat. Nak jadi anonymous boleh, tapi tinggalkan reference email yang valid supaya aku boleh contact pada bila-bila masa.

Menunggu untuk 750,000 pageviews. Tengok berapa lama nak capai.

47 Comments