Panduan Menulis Blog – 12 Tip Untuk Menjadi Blogger Berjaya

Panduan Menulis Blog – 12 Tip Untuk Menjadi Blogger Berjaya

Apa nak tulis dalam blog? Macam mana nak tulis blog? Bila nak update? Apa? Kenapa? Pelbagai persoalan anda berkaitan blog terjawab dalam ebook ini. Saya memilih 12 persoalan utama yang boleh membantu anda menjadi seorang blogger yang berkualiti dan berjaya.

Harga: RM27

Sila lakukan pembayaran ke akaun 562487408307 Maybank – Ariff Shah Dot Com. Bagi yang menggunakan online banking, masukkan email saya (untuk mempercepatkan urusan verification) – shah.ariff [at] gmail.com

Nota: Disebabkan SEO ini adalah sesuatu yang baru dan sentiasa berubah, eBook SEO Untuk Semua akan dikemaskini mengikut keperluan. Oleh sebab itu harga yang tinggi sedikit diletakkan supaya saya boleh memastikan maklumat di dalam ebook tersebut sentiasa fresh. Pembeli akan menerima versi baru secara percuma selepas kemaskini tersebut (sekiranya ada).

Harga pakej eBook SEO Untuk Semua + Panduan Menulis Blog – 12 Tip Untuk Menjadi Blogger Berjaya adalah RM55

Apa kata mereka?

115 comments

  1. Salam..

    Saya dah bank in duit.. maklumat tentang pembayaran saya dah hantar melalui email..

    Harap ariff dapat hantar ebook tersebut secepat mungkin.. Sebab tak sabar nak baca isi kandungannya.. TQ..

  2. saya telah melakukan pembayaran tranksaksi pada 2:06pm tadi, untuk ebook bro Ariff..diharap ebook bro ariff akan sampai keinbox emailk saya secepat mungkin..tak sabar rasanya ingin tahu apa isi didalamnya :)

  3. bro ariff saya berminat membeli buku SEO ni…tapi saya tidak mempunyai akaun maybank..saya hanya mempunyai bank islam sahaja..bagaimana saya patut melakukan transaksi kepada saudara ariff ? dan jika tiada apa-apa yang mlintang, dalam minggu ni juga saya akan buat transaksi jika perkara ini dapat diatasi :)

  4. salam sahabat,

    saya baru je buat transaksi pembelian ebook..tapi nak submit detail guna form kat atas tu macam tak boleh plak..saya hantar detail ke email la ye.

  5. Saya sangat minat untuk membeli.. tapi Bank ditempat saya tidak ada yang bisa terkoneksi dengan Maybank. Bolehkan saya bayar melalui akun paypal?

  6. akak dah beli tapi tersilap letak emel akak plak… tolong chek acc yer akak dah bank in rm37 untuk e book tu, teruja nak beli bila baca kad denaihati, kid.. etc..

  7. Berminat jugak dengan eBook ni sebab nak memantapkan lagi trafik blog yang tak seberapa tu. Macam mana pula dengan affiliate?

    1. akan dihantar dalam jangka masa 48 jam selepas pembayaran. Biasanya kalau saya online, terus dapat ebook tu dan saya memang online sepanjang masa

    1. dalam ebook ni lebih kepada cara untuk dapat ranking first page. belum lagi sentuh pasal panda update. mungkin akan dimasukkan dalam sukatan selepas kemaskini nanti

  8. salam,
    tertarik gak tgk entri ni SEO tuk smua..
    1st sy nk tanya.. sy buat biz on9 shopping kat fb.. cuma mcm cliche cket arr skg fb ni.. so ada org suggest guna medium lain like Blog.. so kalo sy beli SEO ni,sesuai tak tuk biz on9 sy ni.. cer cite cket bro?

    1. soory ariff, kak sha baru je email details pembayaran.. tapi kak sha lupa plakk taruk nama kak sha kat details tu… hhehehee

        1. alhamdulillah

          dah baca dan akan aplikasi kan ke dlm blog kak sha. sikit2 lama lama jd bukit. yg penting ada usaha utk improve SEO dlm blog kak sha ..insyaAllah

    1. around 38. tapi resolution widescreen. boleh tengok sendiri kat sample macam padat ke tak susunan teks

    1. nak cakap confirm tu tak boleh la. saya cuma kongsikan apa yang saya buat selama ni je.. so far so good.

Leave a Reply