Mesti Makan

Oklah, dah sebulan aku diet. Makan nasi sikit, lauk banyak. Berat badan ni dah memang xboleh turun dah. Stay around 63-64. Tandanya tu boleh start build balik dah. Dah seminggu dah amik protein supplement. Sepatutnya dah naik la berat badan ni kan.

Kamera DSLR Entry Level Terbaik

Aku ni baru je berjinak-jinak dengan  aktiviti fotografi nih. Kiranya kalau kasi event and suruh aku tangkap gambar, confirm terkial-kial lagi nak guna setting apa. Tapi dengan bangganya aku cakap aku pernah dibayar untuk jadi paparazzi time satu event kat KL hari tu. So at least pengalaman macam mana nak cover event besar-besar and cari…

Najib Pun Ada Facebook

Haha. Tak sangka pulak Perdana Menteri, Dato’ Seri Najib pun nak main  Facebook. Ni memang betul-betul nak dapat populariti daripada semua lapisan masyarakat dan umur.Dengar kata Twitter pun ade, tapi aku tak cari lagi la kat Twitter, agak busy sejak kebelakangan ni. Tak tau baik ke buruk PM pun nak Facebook + Twitter gak, blog…