Web Hosting Percuma daripada AriffShah.com

Sejak kebelakangan ni aku dah personally offer beberapa blogger peluang hosting percuma ni, ada yang menolak dan ada yang tak menepati kriteria/tak selari dengan matlamat yang aku inginkan. Jadi aku nak buat tawaran terbuka pulak, siapa yang berminat boleh emel aku di me[at]ariffshah.com, hantar mesej kat Facebook atau Twitter.
Untuk pengetahuan semua, hosting yang aku nak kasi ni daripada Shinjiru. Jarang dengar sebab memang tak ramai blogger Malaysia guna. Boleh tengok sendiri harga dia kat Shinjiru.com.my. Support dia bagus, dan kalau ada downtime atau maintenance, biasanya dia buat tengah malam/awal pagi. Server kat Malaysia.

Hosting ni adalah untuk sesiapa yang nak bertukar daripada blogspot ke wordpress. Itu kriteria utama. Blog mestilah maju dan sentiasa di update. Walau bagaimanapun, domain kena sendiri tanggung la. Murah je pun, RM30 setahun, kalau .my RM70.

Tawaran terbuka kepada satu penerima sahaja.

Korang nanti tak perlu risau apa-apa, bab setup semua aku akan uruskan. Domain pun aku boleh belikan kalau nak. Korang cuma perlu continue berblogging je. Of course kena setup sikit2 la kan wordpress tu sume. Benda basic aku boleh tolong la. Don’t worry.

Kalau ada blogger yang dah ada hosting sendiri tapi dah nak habis, boleh contact aku gak untuk offer yang sama.

30 Comments