Tahniah Topotato

Tahniah topo kerana komen anda adalah komen yang ke-700. Sebagai insentif, anda dapat backlink daripada blog.ariff yang tak seberapa nih dan pengiklanan link secara percuma kat sidebar sebelah ni. Teruskan bersama blog.ariff.

Next yang akan dapat insentif adalah komen yang ke-777. Tadi aku ada umumkan kat Twitter masa komen ke-699, jadi agak senang kepada sesiapa yang follow aku kat Twitter untuk tau perkembangan pasal benda-benda macam ni. Hadiah.. tengok mood lah. Tapi kalau dapat pengiklanan free tu pun aku rasa dah cukup lumayan dah. Free traffic tu.

Kepada yang belum tau, Ariff Shah nak kasi duit free. Tarikh tutup lambat lagi, kerja senang boleh dapat hadiah cash. Go check it out.

No Comments