Student Lagi..

Untitled

“Abang student lagi ke?”

– Ye student.

“Boleh tunjuk student card tak?”

– Student card tu memang tak bawak lah. Semua kat rumah.

“Study mana? Local? Oversea?”

– Oversea..

“Kalau macam tu kami ada promotion sekarang. Student dapat free membership for life daripada setiap pembelian dan dapat engraved keychain daripada kami. Isi borang je..”

hehe.. Bukan niat nak menipu, tapi sebab dah biasa sangat lima tahun setengah orang tanya dan kita jawab macam tu. Tapi itulah, muka awet muda. Nak buat macam mana? Kalau muka tua sikit, mesti orang tanya, “abang kerja mana?”

Untitled

Beg baru. Smart kan?

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

31 Comments