Student Lagi..

Untitled

“Abang student lagi ke?”

- Ye student.

“Boleh tunjuk student card tak?”

- Student card tu memang tak bawak lah. Semua kat rumah.

“Study mana? Local? Oversea?”

- Oversea..

“Kalau macam tu kami ada promotion sekarang. Student dapat free membership for life daripada setiap pembelian dan dapat engraved keychain daripada kami. Isi borang je..”

hehe.. Bukan niat nak menipu, tapi sebab dah biasa sangat lima tahun setengah orang tanya dan kita jawab macam tu. Tapi itulah, muka awet muda. Nak buat macam mana? Kalau muka tua sikit, mesti orang tanya, “abang kerja mana?”

Untitled

Beg baru. Smart kan?

Comments

    • Ariff says

      ni bukan orang tahan, tapi masa buat pembayaran cashier tu tanya. Dah dia tunjuk sekali free gift, isi je borang tu terus

    • Ariff says

      Nak buat macam mana, Duke tak lawa kalau pasang monorack. Kenalah ada beg untuk bawa apa-apa yang patut