Singapore Airshow

Confirmed!

Ini adalah Airshow ketiga saya selepas MAKS 2011 dan Paris Airshow 2012. Sebagai avgeek (aviation geek), international airshow macam ni kena pergi at least sekali seumur hidup. Busuk-busuk pun pergi LIMA la kalau tak dapat pergi international punya. Boleh baca pasal airshow yang ada di seluruh dunia kat page wiki ni.

Pergi kali ini atas tiket kerja. Alhamdulillah. Baru start kerja dah dapat jalan-jalan outstation macam ni.

singapore-air-show-2014

Belum tau lagi details tentang trip ke sana tapi tiket airshow dah confirm. So kalau sesiapa berada di sana, kita jumpa nantilah.

10 Comments