Siapa Lagi Kalau Bukan Saya?

Petang. Terbangun dari tidur. Telefon vibrate. brr… brrr…

Tengok nombor 03.. Takkan recruiter call. Baru submit resume dah ada orang call. Company tu minta resume kat Jobstreet. Alhamdulillah. Peluang cerah sebab company yang request. Bidang lain sikit tapi bayaran bagus. Ok.. mamai lagi ni. Kena kasi suara macho. Cover.. cover.

A: Hello
Awek: Hello may I speak to Mr. Ariff?
A: Speaking..
Awek: Sir, I’m calling on behalf of MSMW secretariat. You already confirmed your attendance with a guest.. It’s Azizah binti Abdul Ghani, right?
A: Right.. right..
Awek: Now I would like to know, who’s going to go on stage to receive the award?
A: I will, of course.
Awek: Ok then. Thank you.
A: Thank you. Have nice day.

Siapa lagi nak ambil award Upcoming Blogger of the Year kalau bukan blogger tu sendiri? alahai.. blog.ariff ni one man show je.. Blog syok sendiri. Kalau dapat apa-apa muka ni jugak yang naik nanti.

Kacau orang nak tidur petang je.. hujan-hujan kan.. best tido :)

Atas stage nanti kena bagi ucapan ke?

Comments

  1. LynnAiza says

    hahaha.nak suruh sape lagiii.tuan blog dah balik for good.for sure la naik sendiri nanti.:P

    • Ariff says

      itulah. blank kejap masa dia tanya tadi. biar betul kan? takkan la nak suruh mak amik pulak