Seperti Inikah Kegiatan Mencukur Anda Setiap Hari? #philips50shaves

Seperti inikah kegiatan mencukur anda setiap hari? hehe.. saje guna iklan versi Indonesia. Bosan dah dengar iklan dalam English.

Bila tengok orang batu dalam video tu, teringat gambar saya dengan Hang Tuah masa Ekspo Makanan Halal di KL Convention Centre awal tahun dulu. Hang Tuah ni berdiri keras macam patung sepanjang hari ekspo tersebut. Tu sebab macam syok nak tangkap gambar. hehe..  Tak taulah berapa kali dia break hari tu.

ariff shah vs hang tuah

Amacam? Sesuai tak dengan tema orang lama vs modern man?

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

22 Comments