Seperti Inikah Kegiatan Mencukur Anda Setiap Hari? #philips50shaves

Seperti inikah kegiatan mencukur anda setiap hari? hehe.. saje guna iklan versi Indonesia. Bosan dah dengar iklan dalam English.

Bila tengok orang batu dalam video tu, teringat gambar saya dengan Hang Tuah masa Ekspo Makanan Halal di KL Convention Centre awal tahun dulu. Hang Tuah ni berdiri keras macam patung sepanjang hari ekspo tersebut. Tu sebab macam syok nak tangkap gambar. hehe..  Tak taulah berapa kali dia break hari tu.

ariff shah vs hang tuah

Amacam? Sesuai tak dengan tema orang lama vs modern man?

Comments

  1. says

    haha iklan ini emang lucu banget mas bro…
    si gilette ini nyindir pisau cukur merk lain masih pake teknologi jaman batu :D

    salam knal yah dari saya. dari indonesia :)