Rezeki di Pagi Hari

Bangun pagi tengok ramai mention kat Twitter. hm.. Ingatkan menang MacBook Air. hehe. Dah lama tak update blog sebab sibuk dengan pelajaran. Presentation semakin dekat ye.. Rupa-rupanya sponsor saya kasi duit lagi. Alhamdulillah.

Bila dah tinggal beberapa bulan je duit Mara masuk ni, kena berhati-hati dengan setiap perhitungan dan perbelanjaan. Setiap duit yang masuk kalau boleh dilaburkan terus, tak kisahlah dalam apa pun. Lepas ni kena cari pendapatan sendiri.

Nah engkau. Juta-juta trafik blog DH. Dah boleh join Pixel Media

Siapa Denaihati ni? Kenapa dia suka memberi hadiah lumayan dan wang tunai di blog dia? Saya bagitau sikit je. Dia adalah seorang usahawan yang berjaya dan ingin berkongsi hasil sebahagian daripada apa yang dia perolehi melalui blog.

Ramai yang sedar dengan peluang yang ada dan memanfaatkannya tapi ramai yang macam tak berminat padahal mudah je. Daripada bergantung harap pada Nuffnang & Innity, pada saya Denaihati.com adalah satu lagi sumber untuk dapat duit poket sikit.

Saya doakan supaya tuan punya blog dan keluarganya sentiasa sihat dan perniagaannya terus maju. Insya Allah.

Kepada blogger lain yang berminat tak tau tentang program insentif ni, baca terus butirannya di sini. Program akan diteruskan untuk tahun 2012.

 

Comments