Red Bull Air Race World Championship – Putrajaya

Unfortunately permohonan saya untuk media accreditation daripada Red Bull International ditolak tahun ni tapi dapat jugak tiket untuk menyaksikan Red Bull Air Race World Championship yang akan berlangsung di Putrajaya next weekend!

So here’s the race track.

red-bull-air-race-putrajaya

Nak cerita banyak susah, tengok je video ni dan korang akan tau betapa bestnya kalau dapat fly sekali dalam aerobatic plane ni. Ruginyaaaa tak menang contest diorang kat Twitter sebab yang menang dapat fly seround.

So siapa datang weekend ni? Jumpa di sana!

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

12 Comments