PUNB Biz Challenge 2016

punb-biz-challenge

Dekat dua bulan saya senyap sikit gara-gara nak siapkan submission untuk PUNB Biz Challenge 2016. Alhamdulillah. Siang tadi dah hantar kat pejabat PUNB. Serahan tangan lagi. Mentang-mentang dah tak kerja kan.

PUNB Biz Challenge ni kalau ikutkan senang je. Submit business plan yang power dan asalkan syarikat anda dah beroperasi lebih dari setahun, layak untuk join. Pemenang kena carry out business according to business plan yang dia submit la. Jadi bukan submit kosong je.

Menang atau tak tu.. tak taulah. Susah nak cakap. First time saya join competition macam ni. Tarikh tutup Biz Challenge 2016 ni adalah 1 Ogos ni. Memang sengaja saya senyapkan supaya tak ramai pesaing. haha

Apa-apa pun, kita tengok macam mana nanti. Saya akan update progress challenge ni. Harap mereka tak ambil masa lama sangat nak evaluate penyertaan.

More info kat laman web PUNB

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

4 Comments