Puma Motorsports Event & Julie Woon

Dapat panggilan beberapa kali daripada PR agency untuk event Puma tempoh hari supaya saya confirmkan kedatangan untuk fashion show hari ni. Event Puma Motorsports ni adalah bersempena Grand Prix Malaysia F1 yang akan berlangsung pada 23-25 Mac ini. Puma adalah pembekal rasmi pakaian untuk Team Ferrari.

Dalam fashion show ni, pelajar dari Raffles College dan Lim Kok Wing berjaya ke pusingan akhir. Setiap pasukan diberi modal RM500 untuk menghasilkan rekaan mereka. 3 model (2 perempuan dan 1 lelaki) akan memperagakan rekaan daripada setiap kumpulan. Pemenang akan membawa pulang wang tunai sebanyak RM3000.

DSC_7408

Winning team - Selvage

Hajat nak bershopping tak kesampaian sebab dah takde diskaun 30% untuk media. Alahai.. Melilau lagilah nampaknya nak cari kasut baru. Dalam pada tu, sempat training F1. Hari tu dapat catatan masa 2:05 minit. 5 terpantas akan dipanggil untuk final round berlumba 25 Mac nanti. Pemenang dapat RM1000. Manalah tau tersenarai dalam top 5 kan..

Ada orang tu cuba nak potong catatan masa yang saya dapat hari tu. Tak dapat…

Nasib baik ada cik Julie Woon penyeri majlis tadi. heheh.. Julie dijemput untuk menjadi hakim semasa fashion show tadi. Sweet girl I must say. If you’re reading, maybe we should go out for coffee sometime..

420567_3444089710668_1523383762_33004832_1159578691_n

 

Comments

  1. biskutmariee says

    yob bila nak update blog avation ,.,….. dah lama sangat tak update ni. dah tak aktif ker blog avation ni.