Persiapan Dunia

Ini yang akan dihadapi esok. Mana tak kecut perut. Kalau kantoi takde sape back up

– Baju kemeja putih dah basuh dan iron

– Suit dah jumpa

– Kasut dah kilatkan sikit. Pengilat kasut stok 5 tahun dulu tak membantu sangat..

– Rehearsal dah dekat 10 kali. Agak-agak lupa apa nak cakap esok teks dah ada. Susah buat presentation dalam bahasa yang masih belum 100% fasih ni.

– 5 tahun setengah punya belajar akan tamat esok. Esok! Lepas ni new chapter dah.

– Tidur awal. Kepala pun pening dah. Esok kena bangun awal. Semoga semuanya selamat.

P/s Teruskan mengundi.

 

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

13 Comments