Perjumpaan Rahsia #Maxis10

Reading Time: < 1 minute

Kalau korang tengok Vlog Pertama Aku, korang tau yang aku telah terpilih untuk program Maxis10. hehe~ Senyum tak sudah.. Jadi tadi sebelum sembahyang Jumaat, pergi Menara Maxis KLCC untuk menghadiri ‘perjumpaan rahsia’ Maxis10. Rahsia sebab kena tunggu Maxis umum secara rasmi dulu baru boleh kecoh-kecoh macam burung murai.

Dengar taklimat sikit, minum kopi, borak-borak dengan pegawai yang dilantik Maxis untuk menguruskan program Maxis10 ni, sign contract dan terima smartphone Samsung Galaxy S yang berharga RM2599. Basically the deal is aku kena guna phone ni dan integrate dengan blog aku, so bersedialah dengan entri-entri yang ada mention pasal smartphone ni.

Memperhalusi kontrak sebelum ditandatangani..

From left @Marc_ky, @RunningAndrew, @Tekong, @AtreyuStrange and me

Tak sempat jumpa lagi lima blogger tadi sebab diorang sampai petang sikit. So kepada blogger yang terpilih, enjoy your new toy guys!

***

blog.ariff’s premium sponsor July 2010:


Posted

in

by

Tags:

Comments

34 responses to “Perjumpaan Rahsia #Maxis10”

  1. KNizam Avatar

    aku dah tengok masa jumpa tekong haritu. confirm kena saman ngan iphone sebab sebijik siot. hehe :)

    1. ariff Avatar
      ariff

      korang jumpa hari jumaat tu gak kan?

  2. DaHLia Avatar

    wooo beshnya…tahniah bro!
    u deserve it

    1. ariff Avatar
      ariff

      Thanks Dahlia =)

  3. ann Avatar
    ann

    wahhh fulamaaaaak.. congrates congrates!

    1. ariff Avatar
      ariff

      Thanks ann =)

  4. […] left @Marc_ky, @RunningAndrew, @me, @AtreyuStrange and @ariffshah [ Picture thanks to […]

  5. ily Avatar
    ily

    kewl~
    congrats! xsempat nk explore samsung galaxy S nie…menarik!

  6. Chybee Avatar

    congratz ariff!! and gambar baca kontrak tu sgt cool! haha…ada ciri2 ceo syarikat ;)

    1. ariff Avatar
      ariff

      haha.. itulah.. suka gak gambar tu

  7. zik Avatar
    zik

    rezeki kau shah… post yang pertama nanti publish kat ne?? moscow ke kat m’sia..

    1. ariff Avatar
      ariff

      Apa maksud post pertama? aku dah 2 hari kot kat Malaysia ni

      1. zik Avatar
        zik

        post dari had-phone tuh la…

        1. ariff Avatar
          ariff

          of course kat Malaysia. Ko pegi gathering tak? Aku bawak phone ni nanti

          1. zik Avatar
            zik

            insyallah, harap2 tak apa2 hal.. nanti kita jumpa.. :-)

  8. NaMia CinTa Avatar

    tahniah buat kamu yer…. mmg sangat cantih hp tuh…..

    1. ariff Avatar
      ariff

      Thankss =) Harap2 nanti maxis suka la ngan review dan blogpost aku

      1. Anwar Osman Avatar

        sebut nama maxis kerap sket depa suka la. hehe

  9. Lord Zara Avatar

    aku tetap nak kata, tak boleh blah tengok gambar kau baca kontrak tu~
    he he he~

  10. fndrocka Avatar
    fndrocka

    hari tu aku pergi maxis klcc..dorg tak kasi aku tgk model yang real lah.kalau kau komen yg busuk2 pasal objek tu cemana?

    1. ariff Avatar
      ariff

      tak ah. diorang tak kisah. terpulang.

  11. Zaki Helmi Avatar
    Zaki Helmi

    Aku baru lepas tengok video Samsung Galaxy S ni. Memang cantik la. Teringin nak pegang dan main-main dengan tangan sendiri. Next week kalau aku datang KL, ada peluang tak nak jumpa ko?

    1. ariff Avatar
      ariff

      ada kot. haha.. takde plan besar2 lagi

  12. rashid Avatar

    Tahniah…bila tiba masanya nak terima rezeki, rezeki tu akan datang..

  13. Lord Zara Avatar

    he he he~
    best lah kamu~

    ^___^

  14. zulkbo Avatar

    salam…
    tahniah..
    hebat!!

    1. ariff Avatar
      ariff

      Thanks zulkbo!

  15. fina fento Avatar

    tengah tunggu.

  16. nursarah Avatar

    ceh, rupanya ko kat klcc tadi yep. aku kat sana gak. tp convention centre.

  17. Anwar Osman Avatar

    bapak la best.. dpt bendalah android tu untuk main2.. godek jgn x godek.

  18. ciktponk Avatar
    ciktponk

    jeles2.btw, tahniah =)

  19. Roslan Avatar

    huhu congrate..tadi baru jumpe tekong dan usha android ni..ade mini gath area KL tadi..

  20. denaihati Avatar

    Ada yang memerhati kita apabila kita bersungguh dan disiplin dengan kerja kita. Tahniah insyallah ada lagi rezeki lain menunggu.

  21. fazidahaziz Avatar
    fazidahaziz

    tahniah ariff…wah seronok ar dpt try “toy baru” ….
    aper pun..best of luck….