Perjumpaan Rahsia #Maxis10

Kalau korang tengok Vlog Pertama Aku, korang tau yang aku telah terpilih untuk program Maxis10. hehe~ Senyum tak sudah.. Jadi tadi sebelum sembahyang Jumaat, pergi Menara Maxis KLCC untuk menghadiri ‘perjumpaan rahsia’ Maxis10. Rahsia sebab kena tunggu Maxis umum secara rasmi dulu baru boleh kecoh-kecoh macam burung murai.

Dengar taklimat sikit, minum kopi, borak-borak dengan pegawai yang dilantik Maxis untuk menguruskan program Maxis10 ni, sign contract dan terima smartphone Samsung Galaxy S yang berharga RM2599. Basically the deal is aku kena guna phone ni dan integrate dengan blog aku, so bersedialah dengan entri-entri yang ada mention pasal smartphone ni.

Memperhalusi kontrak sebelum ditandatangani..

From left @Marc_ky, @RunningAndrew, @Tekong, @AtreyuStrange and me

Tak sempat jumpa lagi lima blogger tadi sebab diorang sampai petang sikit. So kepada blogger yang terpilih, enjoy your new toy guys!

***

blog.ariff’s premium sponsor July 2010:

34 Comments