eBook Panduan Menulis Blog – 12 Tip Untuk Menjadi Blogger Berjaya

Alhamdulillah ebook kedua saya siap akhirnya. Ebook ini adalah siri tutorial soalan lazim yang pernah diajukan kepada saya yang saya anggap penting untuk memajukan diri anda sebagai seorang blogger.

Sangat sesuai untuk blogger baru yang ingin melangkah setapak ke hadapan dalam arena penulisan blog atau blogger lama yang ingin menambah pengetahuan dan idea menulis blog. Apa yang saya kongsikan dalam ebook ini adalah berdasarkan pengalaman dan pemerhatian sepanjang berkecimpung dalam industri blog ini.

eBook setebal 55 muka surat ini boleh didapati dengan harga RM27 dan sekiranya anda ingin membeli ebook ini bersama ebook pertama saya (SEO Untuk Semua), anda akan mendapat harga pakej sebanyak RM55 sahaja (diskaun 14%). Saya percaya harga ini adalah berpatutan untuk ilmu yang boleh digunakan sampai bila-bila. Teruskan ke page ebook untuk melakukan pembelian.

Terima kasih kepada semua atas sokongan anda. Kejayaan saya menerbitkan ebook ini tidak akan tercapai tanpa sokongan anda.

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

26 Comments