-21 Degree Celsius

Welcome to the freezing hell. Ya dari dulu lagi aku cakap, siapa yang dapat offer study kat Russia, jangan la datang, especially untuk course engineering. Dah sampai sini taulah korang nanti macam mana punya susah hidup….

Obama & Facebook

Every time aku tengok ni, aku tergelak. Dah empat tahun aku hidup kat Russia ni, cukup untuk buat aku sedar yang Russia dan Amerika tak akan berbaik. Masing-masing nak jadi negara paling kuat di dunia ni….