Kursk Games 2010

Sampai2 je, kena mengadap awek nih. Dia panggil semua kapten untuk taklimat. Maka dengan muka baru bangun tidur dan rambut yang serabai aku dengar la taklimat dia. Malu bai~ Lama jugak aku tak update blog ni. Kursk Games dah tamat, aku bawa balik … [Continue reading]

Aku Jadi Angkasawan?

Tiap-tiap tahun kena buat x-ray kat Russia ni untuk check ada Tuberculosis (TB - Batuk kering) ke tak. Aku baru je buat x-ray tadi. Masa nak buat x-ray, nurse tu mintak  la maklumat peribadi.. Nurse : Ты когда родился? - Ti kogda rodilsiya? (Tarikh … [Continue reading]