Kenapa Lisa Surihani Pilihan Hati?

you.. I tak obses ok. haha~ Aku tau aku banyak mention Lisa Surihani sedari dulu lagi sampaikan ada orang cakap aku ni obses pulak kat Lisa Surihani. Mana ada... mana ada obses. Adamaya tu pun aku tengok 2 episode je walaupun Lisa Surihani jadi watak … [Continue reading]

Aku Nak Jadi Pilot

hohoho.. memang bergaya macam ni Dulu masa aku kecik2 angan angan aku adalah untuk jadi pilot. Masa tu aku fikir jadi pilot ni mesti best sebab dapat travel satu dunia dan masa tu orang cakap gaji pilot mahal. Tapi kan bila dah sekolah, result pun … [Continue reading]

Migraine – Sakit Kepala Yang Amat

Salah satu kegemaran aku kalau aku sakit adalah membuat diagnosis terhadap diri sendiri sewaktu sakit, a la Dr. House gitu. Cara aku berfikir lain, aku nampak teori sains apa yang diaplikasikan dalam kehidupan seharian. Mungkin sebab aku fikir … [Continue reading]