Apa Lagi Best Selain World Cup?

Korang tak rasa World Cup ni bosan ke? Aku tak faham kenapa ada orang boleh tahan tengok SEMUA perlawanan World Cup ni. Peringkat kumpulan ni sangatlah bosan. Satu game 90 minit, fuh.. punyalah lama nak tunggu dapat masuk sebijik gol. Orang dah … [Continue reading]

Beli Barang Online

Aku ni ada tabiat buruk yang memang tak sihat, aku suka beli barang online. Tiap-tiap tahun sebelum balik Malaysia, ada je benda yang aku beli online dan dihantar ke rumah even before aku menjejakkan kaki di tanah air tercinta. Teruk kan? Beli … [Continue reading]