Pengalaman Jadi Artis

Kalau siapa tengok Facebook aku (meh add facebook.com/ariffshah) ada status pasal aku pergi interview. Ahaks. Bukan interview kerja, tapi sebenarnya wawancara. Hari tu kan aku menang iPod Touch daripada Mangga Ad. So diorang panggil la untuk interview.

Menjadi Saspek H1N1

Tahun lepas masa aku balik dari Moscow, kat Malaysia dan seluruh dunia tengah kecoh pasal penularan wabak selsema babi H1N1. Agak kelakar gak time tu sebab masa tu kita boleh lihat betapa paranoidnya sesetengah manusia pasal benda-benda macam ni.