Arm Wrestling Sampai Patah Tangan

Baru-baru nih ada sorang kawan aku (gym member) patah tangan sebab arm wrestling dengan budak Russia. Cerita yang aku dengar macam ni lah lebih kurang.. Mamat tu arm wrestling ngan budak Russia nih. Pertarungan sengit, masing-masing tak tunjuk … [Continue reading]

blog.ariff Now PR3

Empat bulan lepas, aku tulis pasal hajat nak naikkan PR blog.ariff ni. Pada masa tu, aku jangkakan mungkin dalam bulan Jun, July aku dapat cecah PR3 tapi baru tadi aku baca blog MyJazminie pasal pagerank update ni, maka aku terus check lah PR blog … [Continue reading]