Dulu Takde Facebook Ramai Je Score SPM

Aku rasa ada blogger menulis lebih bagus┬ádaripada sesetengah wartawan ni.. Kelakar la bila wartawan kita cuba jadi kreatif. Mulalah buat cerita yang melampau-lampau. Konon nak galakkan orang guna Facebook untuk belajar dan bincang pasal pelajaran la. … [Continue reading]

Tips Senang Cari Blog CommentLuv

Ada orang suka tinggalkan komen kat blog yang ada CommentLuv. Kalau blog tu DoFollow dan ada Google PR yang cun memang lagi bagus la. Jadi aku ajar korang tips paling senang untuk cari blog yang ada CommentLuv mengikut kehendak (keyword) yang kita … [Continue reading]