Klausa Penting Dalam Surat Tawaran Kerja

surat-tawaran-kerja

Saya baru je sign offer letter company baru minggu lepas. Happy. Dalam happy-happy tu, beleklah jugak offer letter berapa puluh kali, baca dari depan sampai belakang. hehe... Lalu terjumpa perkara ni yang saya rasa sangat penting untuk dikongsikan … [Continue reading]

The PaperMaster Game

papermaster-2

Ok. Ni cara mudah untuk cuba nasib korang memangi sebuah iPhone 5S. Simple je. Download game PaperMaster ni sekarang ke dalam smartphone korang (Android/iOS). Korang tau tak ada beberapa jenis kertas daripada PaperOne yang mempunyai fungsi berbeza. … [Continue reading]