Cerita Refinance Nak Selesai

refinance rumah islamic

Nak refinance rumah low cost ni ibarat dia macam ni. Dari belum ada anak sampai orang rumah nak terberanak. Dari ada satu biji rumah sampai nak selesai lah urusan pembelian rumah kedua. Dari ada hutang pinjam duit mak untuk downpayment rumah tu … [Continue reading]

Bila Masa Lebih Mahal Daripada Duit

ariff vs cendol

Akhirnya semalam dapat jugak try Cendol Banting. Kalau lalu pekan Banting, boleh try sendiri. Gerai depan Maybank A photo posted by Ariff Shah (@shahariff) on Feb 14, 2015 at 7:39pm PST Dah lama dengar pasal cendol Banting ni tapi baru-baru … [Continue reading]