Jom Shopping Kat klia2

klia2-indulge-1

Giveaway Hadiah Berjumlah RM100,000 Sempena Pembukaan klia2! 15 pemenang akan dipilih setiap hari dari 9 Jun sehingga 23 Jun dengan pemenang utama memenangi RM25,000 shopping spree di klia2. klia2 dah dibuka dan kepada yang belum tengok airport baru … [Continue reading]

Beli Kereta Cash

beli kereta cash

Biasa kita dengar orang kaya yang ada bisness sendiri je beli kereta cash ni. Jarang dengar budak muda umur tak sampai 30 beli kereta cash, kecuali dengan duit bapak dia. Saya ada seorang kenalan yang beli kereta cash ni. Muda lagi, belum 30 tahun. … [Continue reading]