The PaperMaster Game

papermaster-2

Ok. Ni cara mudah untuk cuba nasib korang memangi sebuah iPhone 5S. Simple je. Download game PaperMaster ni sekarang ke dalam smartphone korang (Android/iOS). Korang tau tak ada beberapa jenis kertas daripada PaperOne yang mempunyai fungsi berbeza. … [Continue reading]

Jogging @ Bukit Kiara

20140419-190350.jpg

Kepada yang tak pernah sampai sini, Bukit Kiara ni betul-betul belakang TTDI.┬áPatutlah harga rumah kat sini semua boleh tahan mahalnya. Cuma satu perkara yang ironik kat sini ialah, orang datang sini kononnya nak jogging tapi diorang ni kalau … [Continue reading]