Dari Moscow ke October 23 Tweetup @ Dewan Komuniti TTDI

ho yeah! (via Twitter)

Aku cukup benci kalau ada social events kat Malaysia yang aku tak dapat pergi. Stress tau tengok. Walaupun aku ni bukanlah bersosial sangat pun atau jenis yang outgoing, aku still suka pergi event macam ni. Yelah, aku menulis blog dan bergantung kepada social media untuk kembangkan readership aku, jadi macam tak logik la kalau aku buat-buat sombong tak nak menghadiri event macam ni. Tapi aku takdelah cakap semua orang kena ikut macam aku, lain orang lain cara dia.

Oleh sebab itu, semalam aku beli tiket balik Malaysia dan berambus kejap dari Russia ni untuk menghadiri event October 23 Tweetup di Dewan Komuniti TTDI. Basically diorang ni berkumpul untuk beramah mesra dengan tweeples dan diorang aim nak dapatkan Foursquare Super Swarm Badge yang memerlukan 250 orang untuk check in kat satu tempat pada satu masa.

dapat pun..

2010/2011 Premium Sponsor

Vote For Me

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

25 Comments