Melaram

Hari ni melaram pergi kerja naik Harley Davidson kepunyaan father in law. Saje bawa Harley tu keluar kasi panas enjin di samping mengimbau kenangan Asia Harley Days tempoh hari. Bila lagi nak ada event macam ni?

One thing for sure, kalau dah bawa Harley 1600cc selama 5 hari, takde masalah nak handle 800cc ni. Tapi 800cc ni masih lagi ada thrill.

photoCompany ada kapal terbang sendiri..

Esok naik Duke. Ramalan cuaca cakap nak hujan esok. Leceh woo nak kalau bawa motor besar time hujan.

Blogger yang juga seorang engineer atau engineer yang juga seorang blogger. Graduan Universiti Penerbangan Moscow, Russia. Bukan Russian spy.

15 Comments